مجتبی محمدبیگی، مدیر ارتباطات حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، در گفتوگو با خبرگزاری حوزه، با اعلام این خبر اظهار کرد: این مراسم به مناسبت شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و چهلمین روز شهادت رهبر شهید انقلاب، آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای، در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار خواهد شد.
وی افزود: این ویژهبرنامه پنجشنبه ۲۹ مردادماه، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار میشود.
مدیر ارتباطات حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ادامه داد: در این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و مجید بادکوبه و مهدی نعیمی نیز به مرثیهخوانی و ذکر مصیبت اهلبیت عصمت و طهارت(ع) خواهند پرداخت.
محمدبیگی با اشاره به برگزاری این مراسم در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، از عموم ارادتمندان اهلبیت(ع) برای حضور در این ویژهبرنامه دعوت کرد.










نظر شما